Dobrodošli
Izdvojena ponuda - prodaja
Kontakt
Stanovi Beograd
Case vendita
Apartmani Makarska
Apartmani Podgora
Polica auto osiguranja

 

Dobro došli na web – stranice Agencije za promet nekretninama „Stella“,
sa sjedištem u Splitu, Poljička cesta 22!

Tu smo radi Vas da udovoljimo Vašim zahtjevima i mogućnostima, da na obostrano zadovoljstvo brzo i efikasno posredujemo u prometu nekretninama kod kupoprodaje, najma, zakupa, zamjene, nasljedivanja, darovanja, te uštedimo Vaše vrijeme i novac.

Inozemnim fizičkim i pravnim osobama nudimo asistenciju u postupku pripreme i kompletiranja zahtjeva za dobivanje suglasnosti za stjecanje vlasništva nad nekretninama u Republici Hrvatskoj pred Ministarstvom vanjskih poslova Republike Hrvatske.

U cilju postupanja u skladu s dobrim poslovnim običajima, visokoj razini svijesti odgovornog i etickog ponašanja i radi zaštite interesa klijenata, za poslove posredovanja zaključujemo sa klijentima Ugovor o posredovanju, sa agencijskom provizijom u skladu sa Cjenikom Udruženja za poslovanje nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Uspostavljena poslovna suradnja sa odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, sudskim vještacima građevinske i geodetske struke, sudskim prevoditeljima za sve europske jezike, te poreznim savjetnicima, razlozi su da nam ukažete povjerenje, jer smo svjesni stručne odgovornosti koju snosimo kao posrednici.

Agencija Stella je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju
pri Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu.

 
English >> Deutsch >> Design by HelioBit